Onderwijsconcept IKC Eestroom

De meeste kinderen gebruiken verschillende leerstijlen door elkaar. Dat betekent dat je het de ene keer prettig vindt om naar een klassikale instructie te luisteren, en de andere keer meedoet aan een project om al doende te leren. Je houdt van zelfstandig werken, maar niet altijd. Het onderwijs op Kindcentrum Eestroom past daarbij, omdat wij elementen uit verschillende leerconcepten combineren.

Het onderwijs op Kindcentrum Eestroom is niet zo individueel als in een school voor gepersonaliseerd leren, maar er is wel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je zult wel zelfstandig werken, maar minder vaak dan op een daltonschool of een  montessorischool. Zo werk je ook aan projecten, maar niet zo vaak als op een jenaplanschool. Je krijgt creatieve doevakken, maar niet zo veel als op een vrijeschool. Kindcentrum Eestroom biedt een mix van dat alles. 

Als je graag in een vaste klas zit, waarbij je regelmatig tijd krijgt voor zelfstandig werken en van tijd tot tijd een project met klasgenoten, dan zit je goed op Kindcentrum Eestroom!

Bij ons is het altijd open dag

Kom langs en neem contact met ons op voor een afspraak.